Toegankelijkheidsmenu

Gordijnstoffen

Gordijnstoffen

Met Artelux gordijnstoffen is iedere emotie haalbaar. Artelux staat voor een compleet en toegankelijk gordijnstofconcept. Sfeervol, up to date, met aandacht voor rijke materialen, warme weefsels en zachte stoffen, in neutrale tinten, actuele kleuren en in diversen maten van transparantie. Maar Artelux is ook van de onderhoudsvriendelijke aspecten. Veel kwaliteiten uit de Artelux gordijnstofcollectie zijn wasbaar.


Artelux is gespecialiseerd in het bedrukken van stoffen. Stoffen variërend van ingenieuze ausbrenner kwaliteiten tot luxe velvets opgesiert met een eigentijdse drukdessins. Daarnaast is Artelux sterk in uni's. Binnen de collectie is er een uitgebreide keuze in uni en uni plus stoffen. Maar ook soepelvallende jacquards behoren tot ons gevarieerde assortiment aan stoffen.

Nieuwe collectie 2013

Bent u nieuwschierig en wilt u direct de nieuwe collectie vouwgordijnen 2013 zien? Klik hier voor de actuele collectie Artelux gordijnstoffen

 

Materiaal

Materiaal

De collectie oogt verrassend natuurlijk. Met gebruik van 100% polyester en Trevira CS staat de collectie garant voor een natuurlijke én rijke uitstraling. Dat is de kracht van Artelux. Kijk en oordeel zelf.

Natural look

Natural look

Collectie 2013 heeft als thema 'Go Green: natural living' Natuurlijke materialen als kurk, vilt, marmer, papier, karton en zelfs beton zijn óók natuurproducten! Het hoeft niet altijd groen te zijn. Bekijk hier de nieuwe collectie.

Zie ook:

www.artelux.com Voor iedere emotie